
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde, gezegenimizin karşı karşıya olduğu çevresel tehditlere dikkat çekiyor; sürdürülebilir bir gelecek için kolektif sorumluluğun altını çiziyoruz.
İklim değişikliği, doğal kaynakların tükenmesi ve biyoçeşitliliğin azalması gibi konularda toplumsal farkındalığı artırmak ve bu doğrultuda politika geliştirmek, TÜGİAD olarak gündemimiz içerisinde yer alıyor. Gelecek nesillere daha sağlıklı, yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Toplum vicdanını derinden yaralayan bu saldırıları esefle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
April 10, 2026TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy, TRT Avaz’a verdiği röportajda Türk dünyasındaki ekonomik ve sanayi-ticari iş birliklerini anlattı.
April 10, 2026TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, TRT Avaz’a verdiği röportajda yurt dışı şubeleşme çalışmaları kapsamında bu yılın ilk şubesinin Özbekistan’da açıldığını ifade etti.