
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, 18 Mayıs Pazar günü Ulusal Kanal’da yayınlanan “Yeni Ufuklar” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.
Deneyimli gazeteci Şule Perinçek’in moderatörlüğünde gerçekleşen programda; Türkiye ve dünyadaki güncel ekonomik gelişmeler değerlendirildi, TÜGİAD’ın yurt içi ve yurt dışındaki çalışmaları ve genç iş dünyasına katkıları ele alındı.
Genç iş dünyasının sesi olarak; ulusal platformlarda görüş ve vizyonumuzu paylaşmaya devam ediyoruz.
🔗 “Yeni Ufuklar” programının tamamını izlemek için: [Link]
Görüşmede, G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
April 16, 2026Toplum vicdanını derinden yaralayan bu saldırıları esefle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
April 10, 2026TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy, TRT Avaz’a verdiği röportajda Türk dünyasındaki ekonomik ve sanayi-ticari iş birliklerini anlattı.