Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak başkanlığındaki heyet, 25 Şubat 2025 tarihinde, Ankara Şube’yi ziyaret etti.
TÜGİAD Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı ve Genel Sekreteri Filiz Erol’un ev sahipliğinde yapılan görüşmede, dernek faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında bilgi verildi.
TÜGİAD, Kasım ayında Türk Devletleri’ne düzenleyeceği ticaret heyeti öncesinde, dernek merkezinde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.
September 15, 2025TÜGİAD Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler Serisi’nin beşinci toplantısı, 25 Eylül 2025 Perşembe günü saat 17.00’de TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşecektir.
September 5, 2025TÜGİAD, Türk Devletleri Ticari Heyet Ziyareti öncesi, üyelerin taleplerini değerlendirmek ve bilgilendirme yapmak üzere bir toplantı düzenleyecektir.