
TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Melike Bocan Atçeken ve TÜGİAD Üyesi Ecem Bocan’ın kurucuları arasında yer aldığı Bocan Couture, perakende sektörünün en prestijli uluslararası organizasyonlarından biri olan Global RLI Awards 2025’te ödüle layık görüldü.
Londra’da düzenlenen törende, sürdürülebilir lüks ev giyimi alanındaki vizyonu ve global ölçekteki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Bocan Couture, “Sustainable Retailer of the Year” kategorisinde “Highly Commended” (Yüksek Övgüye Değer) ödülünü kazandı. Harrods ve Marylebone’daki mağazalarıyla İngiltere’de büyümeye devam eden marka, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor.
Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.
İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ve TÜGİAD koordinasyonunda yürütülen FUTURE MATCH – Girişimde Yakın Etki ve Kurumsalda İleri Çözümler Platformu kapsamında startup odak grup toplantılarımızı gerçekleştirdik.
May 15, 2026📌 Yalnızca TÜGİAD üyelerimiz ve davetlilerimizin katılımına açıktır.
May 14, 2026TÜGİAD Yaza Merhaba buluşması, 2 Haziran 2026 Salı günü Halas 71 Yatında gerçekleşecektir.