TÜGİAD, Pekin'de Nisan ayında açtığı ilk yurt dışı merkezinin ardından 17 Haziran 2025 Perşembe günü TÜGİAD Çin Merkezi'nin düzenlediği Küresel Tedarik Zinciri Yönetim Platformu Lansmanı’nı gerçekleştirdi.
TÜGİAD ve G20 YEA Çin Konseyi iş birliğiyle düzenlenen lansmana; Fortune Global 500 listesinde yer alan CEEC (China Energy Engineering Corporation) yöneticileri ile çok sayıda iş insanı, girişimci ve sektör temsilcisi katıldı.
TÜGİAD Çin Merkezi Küresel Tedarik Zinciri Yönetim Platformu Lansman'ı, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başladı. Etkinlikte, G20 YEA Çin Konseyi Başkanı Tianqi Han ile CEEC (China Energy Engineering Group) Başkanı Jiaqing Chen birer sunum gerçekleştirdi. TÜGİAD Bursa Şubesi ve Çin Çalışma Grubu Başkanı Selim Baykal’ın konuşmasıyla devam eden etkinlik, sponsorlarımıza takdim edilen teşekkür plaketleriyle sona erdi.
Toplantının ardından, Çinli heyet ile TÜGİAD üyeleri ve katılımcılar arasında ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirildi.
Ülkemizin ihracat gücüne katkı sunan tüm firmaları ve iş dünyasının değerli temsilcilerini tebrik ediyoruz.
July 1, 2025Denizcilik sektörüne emek veren tüm denizcileri, kaptanları ve çalışanları saygıyla anıyor, bu önemli günü kutluyoruz.
June 27, 2025Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler serimizin dördüncü buluşması, TÜGİAD Genel Merkezi’nde asil ve onursal üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.