
1999’da Helsinki Zirvesi’nde aday statüsünün verilmesiyle 2000’den bu yana ülkemizde de kutlanan Avrupa Günü bugün 25. yılında.
“Ortak Değerlerimiz, Ortak Geçmişimiz” ve “Birlikte İnşa Ettiğimiz Barış ve Refah” sloganlarıyla kutlanan Avrupa Günü, TÜGİAD için de büyük anlam ifade etmektedir.
Avrupa savunma ve güvenlik mimarisine katkısı ile çok önemli bir ekonomik partner olarak, ülkemizin pozisyonu da bizim için yadsınamaz bir gerçektir.
Bu çerçevede, Avrupa Birliği üyeliğimizin gerçekleşmesi yönünde onlarca yıldır yaşanan mevcut pürüzler de ivedilikle giderilmelidir.
Bu bütüncül yaklaşımla Avrupa Günü kutlu olsun.
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!
March 18, 2026TÜGİAD Çin Merkezi ve G20 YEA Çin Konseyi iş birliğiyle düzenlenen 2026 Yenilenebilir Enerji Yatırım Roadshow Konferansı, 18–19–20 Mayıs 2026 tarihlerinde Pekin’de gerçekleştirilecektir.
March 18, 2026TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy ve Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Ateş, T.C. Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti.