
“İş Dünyası için AB Fonları Eğitim Serisi" ikinci oturumuyla devam ediyor!
T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan tarafından gerçekleştirilecek “Dijital Dönüşüm ve İnovasyon” başlıklı ikinci oturum, 25 Mart 2025 Salı günü TÜGİAD Genel Merkez'de düzenlenecek.
Dijital dönüşüm, işletmelerin rekabet gücünü artıran, operasyonel verimliliği iyileştiren ve inovasyonu teşvik eden kritik bir süreçtir. Bu oturumda, AB fonlarının dijitalleşme projelerinde nasıl etkin kullanılabileceği, inovatif projelere sağlanan destekler ve fon başvuru süreçleri ele alınacak.
📌 Eğitim, üyelerimize özel olarak gerçekleştirilecektir.
📅 Tarih: 25 Mart 2025
⏰ Saat: 16:00 – 18:00
📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak amacıyla, TÜGİAD 19 Mayıs Resepsiyonu, Sait Halim Paşa Yalısı’nda üyelerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleşti.
May 21, 2026G20 Genç Girişimciler İttifakı (G20 YEA) 2026 Viyana Zirvesi için kayıt süreci başladı.
May 20, 2026TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.