
“İş Dünyası için AB Fonları Eğitim Serisi" ikinci oturumuyla devam ediyor!
T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan tarafından gerçekleştirilecek “Dijital Dönüşüm ve İnovasyon” başlıklı ikinci oturum, 25 Mart 2025 Salı günü TÜGİAD Genel Merkez'de düzenlenecek.
Dijital dönüşüm, işletmelerin rekabet gücünü artıran, operasyonel verimliliği iyileştiren ve inovasyonu teşvik eden kritik bir süreçtir. Bu oturumda, AB fonlarının dijitalleşme projelerinde nasıl etkin kullanılabileceği, inovatif projelere sağlanan destekler ve fon başvuru süreçleri ele alınacak.
📌 Eğitim, üyelerimize özel olarak gerçekleştirilecektir.
📅 Tarih: 25 Mart 2025
⏰ Saat: 16:00 – 18:00
📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez
Bursa’dan Viyana’ya, Viyana’dan tüm dünyaya.
August 24, 2026Kurumsal firmalarımız ile startup'larımız arasındaki iş birliği süreçlerini daha verimli yönetebilmek amacıyla geliştirdiğimiz Eşleştirme Paneli erişime açıldı.
August 7, 2026İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve TÜGİAD koordinatörlüğünde yürütülen Future Match Programı kapsamında, Mini Bootcamp / B2B etkinliği TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşti.