
Viyana’da zirvenin ilk günü başarıyla tamamlandı.
G20 Genç Girişimciler İttifakı Viyana Zirvesi 2026’nın ilk gününde; G20 ülkelerinden delegeler, iş dünyası temsilcileri ve liderler Viyana’da bir araya geldi.
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım’ın zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştirmesinden sonra T.C. Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Prof. Dr. Mustafa Kibaroğlu da konuşmasını gerçekleştirdi. Avusturya Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur da zirvenin ilk gününde bizlerleydi.
Açılışın ardından paneller, B2B görüşmeleri ve ülke liderlerinin sunumlarıyla devam eden yoğun bir program gerçekleşti.
İlk buluşmalar, yeni bağlantılar, ilham veren fikirler ve küresel iş birliklerinin konuşulduğu dolu dolu bir günün ardından, zirvenin ilk gününden geriye unutulmaz anlar kaldı.
TÜGİAD olarak G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi’ne, farklı sektörleri temsil eden üyelerimizle en geniş delegasyon olarak katıldık.
September 29, 2026Başkanımız Gürkan Yıldırım’ın G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi’nin açılışındaki mesajı bu yaklaşımı ortaya koydu Daha iyisinin mümkün olduğuna inanmak ve onu inşa etmek için harekete geçmek.
September 25, 2026G20 Genç Girişimciler İttifakı Viyana Zirvesi 2026’nın en anlamlı çıktılarından biri: Viyana Komünikesi.