
TÜGİAD ve Türkiye Deprem Vakfı – TDV iş birliğiyle düzenlenen “Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” seminer serimizin ikinci oturumu, 8 Mayıs Perşembe günü TÜGİAD Genel Merkezi’nde üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Dr. İlyas Demirci’nin değerlendirmeleriyle devam etti. Ardından, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper İlki, “İstanbul’daki Yapı Stokunun Deprem Güvenliği ve İstanbul için Zarar Azaltma Stratejileri” başlıklı kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.
Deprem riski ve zararlarının azaltılmasına yönelik farkındalığı artırmayı amaçlayan bu seminerde, İstanbul’un mevcut yapı stoğuna dair güncel değerlendirmeler ve çözüm önerileri ele alındı.
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve TÜGİAD koordinatörlüğünde yürütülen Future Match Programı kapsamında, Mini Bootcamp / B2B etkinliği TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşti.
July 31, 2026Yönetim Kurulu Başkanımız Gürkan Yıldırım CNBC-e TV'de Parlak Fikirler Programın canlı yayın konuğu oldu.
July 31, 2026TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Duran ile üyeler, “Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Beklentiler” etkinliğine katıldı.