linkedininstagramfacebookyoutube
BranchesOnline Payment
Your Companylogo
CorporateWorking AreasNews & ActivitiesInformation Center MembershipContact
logo

Site Map

  • Corporate
  • Working Areas
  • News & Activities
  • Information

  • Membership
  • Contact
  • Online Payment

Contact

  • location

    Büyükdere Avenue No:245 USO Center 66th Independent Section Floor:18 Maslak Sarıyer Istanbul

  • phone

    +90 212 251 97 62 - 63

  • fax

    +90 212 245 59 06

  • mail

    [email protected]

linkedininstagramfacebookyoutube
Terms and ConditionsPrivacy PolicyCookie Management

© 2024 TÜGİAD. All rights reserved.

Homepagebreadcrumb separatorNews and Activitiesbreadcrumb separator“Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” Seminer Serimizin İkinci Oturumu Gerçekleşti
10 Mayıs 2025

“Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” Seminer Serimizin İkinci Oturumu Gerçekleşti

image

TÜGİAD ve Türkiye Deprem Vakfı – TDV iş birliğiyle düzenlenen “Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” seminer serimizin ikinci oturumu, 8 Mayıs Perşembe günü TÜGİAD Genel Merkezi’nde üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Dr. İlyas Demirci’nin değerlendirmeleriyle devam etti. Ardından, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper İlki, “İstanbul’daki Yapı Stokunun Deprem Güvenliği ve İstanbul için Zarar Azaltma Stratejileri” başlıklı kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

 

Deprem riski ve zararlarının azaltılmasına yönelik farkındalığı artırmayı amaçlayan bu seminerde, İstanbul’un mevcut yapı stoğuna dair güncel değerlendirmeler ve çözüm önerileri ele alındı.


Prev
Next

Other News & Activities

See Alllogo
April 10, 2026

TÜGİAD’dan Türk Dünyasına Ekonomik Köprü!

TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy, TRT Avaz’a verdiği röportajda Türk dünyasındaki ekonomik ve sanayi-ticari iş birliklerini anlattı.

April 10, 2026

Türkiye–Özbekistan Ticari İlişkilerinde Yeni Dönem!

TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, TRT Avaz’a verdiği röportajda yurt dışı şubeleşme çalışmaları kapsamında bu yılın ilk şubesinin Özbekistan’da açıldığını ifade etti.

April 9, 2026

TÜGİAD ile Özbekistan Ekonomik Meclisi Arasında İyi Niyet Anlaşması (MoU) İmzalandı

TÜGİAD, uluslararası iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.