
“Kadınların refahı, dünyanın refahıdır.”
TÜGİAD’ın ilk Kadın Üyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 22. ve ilk Kadın Başbakanı Sayın Tansu Çiller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesajında, kadınların ekonomik kalkınmadaki yerini ve fırsat eşitliğinin önemini ele alıyor.
Geleceği inşa eden kadınların, eğitim ve teknolojiyle daha da güçlenmesi gerektiğine inanıyor, TÜGİAD olarak her alanda kadınların yanında olmaya devam ediyoruz.
TÜGİAD Çin Merkezi ve G20 YEA Çin Konseyi iş birliğiyle düzenlenen 2026 Yenilenebilir Enerji Yatırım Roadshow Konferansı, 18–19–20 Mayıs 2026 tarihlerinde Pekin’de gerçekleştirilecektir.
March 18, 2026TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy ve Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Ateş, T.C. Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti.
March 18, 2026‘Çanakkale Geçilmez’ diyerek bağımsızlığın temellerini atan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.