
Çin'in Hunan - Yongzhou eyaletinden gelen heyet, TÜGİAD’ı ziyaret etti.
TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı ve Çin Çalışma Grubu Başkanı Selim Baykal ve TÜGİAD 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Küçük’ün yer aldığı ziyarette, Çinli heyet ile 6 Mart 2025 tarihinde TÜGİAD Genel Merkez’de bir görüşme gerçekleşti.
Yongzhou Belediye Komitesi Daimi Komite Üyesi, Teşkilat Departmanı Bakanı Zhu Yunwu ve beraberindeki heyetin yer aldığı ziyarette, Türkiye ile Hunan Eyaleti arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve özellikle bölgeler arasındaki ekonomik gelişmeler üzerine verimli bir görüşme yapıldı.
Ticari diplomasi alanındaki güçlü temsiliyetimizi İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel Beşiktaş’ta düzenlenecek 16. Boğaziçi Zirvesine taşıyoruz.
October 23, 2025TÜGİAD Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler Serisi’nin altıncı toplantısı, 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 18:00’da TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşecektir.
October 22, 2025TÜGİAD, İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) iş birliğiyle, “Sözleşmeler ve Uyuşmazlıkların Tahkimde Çözümü” başlıklı bir sunum düzenleyecektir.