
TÜGİAD ve Şişli Terakki Lisesi Mezunları Derneği iş birliğiyle 18 Aralık 2025 tarihinde düzenlenen “Kişisel Markalaşma & Kriz Yönetimi Paneli”, iş dünyasının profesyonellerini bir araya getirdi. TÜGİAD Sicil Disiplin Kurulu Başkanı Burcu Serin’in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, markalaşma süreçleri ve kriz anlarında stratejik yönetim konuları kapsamlı bir şekilde ele alındı. Panelin ardından Doret Habib “Mavi Çileğin Sırrı: Kişisel ve Kurumsal Markalaşma Sanatı” isimli kitabını etkinliğe katılanlar için imzaladı.
TÜGİAD Hukuk Komisyonu tarafından TÜGİAD Genel Merkez’de gerçekleştirilen etkinlikte, vergi hukuku alanında uzman Prof. Dr. Ayhan Selçuk Özgenç konuk edildi.
December 25, 2025Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler serimizin yedincisi, TÜGİAD Genel Merkez’de, asil ve onursal üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.
December 18, 2025Avusturya Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur Viyana'da makamında ziyaret edildi.