
Nepal’in önde gelen genç girişimcilik platformu olan CNIYEF (Confederation of Nepalese Industries – Young Entrepreneurs Forum) Başkanı Ashish Agrawal, beraberindeki heyetle birlikte 13 Haziran 2025 tarihinde TÜGİAD Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında iki kurum arasında sürdürülebilir iş birlikleri geliştirilmesine yönelik görüşmeler gerçekleştirildi. Türkiye ve Nepal arasındaki genç girişimcilerin karşılıklı etkileşimini artıracak ortak projeler, yatırım imkanları ve küresel girişimcilik ağlarında birlikte hareket etme başlıkları ele alındı.
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, Derneğimizin yapısı, ulusal ve uluslararası faaliyetlerimiz ve devam eden projelerimiz ile ilgili gelen heyete bilgilendirmelerde bulundu.
CNIYEF Başkanı Ashish Agrawal, TÜGİAD’ın uluslararası girişimcilik vizyonunu takdirle karşıladıklarını belirterek, iki ülke gençlerinin inovatif iş modelleriyle daha yakın iş birliklerinin olabileceğini ifade etti.
Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Eğitim Programı Tamamlandı!
17 Nisan 2026Görüşmede, G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
16 Nisan 2026Toplum vicdanını derinden yaralayan bu saldırıları esefle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.