
Bugün, 9 Aralık Uluslararası Yolsuzlukla Mücadele Günü'nde, yolsuzluğun sürdürülebilir kalkınma üzerindeki yıkıcı etkileriyle mücadele etmek için uluslararası toplumun birlikte hareket etmesinin önemini vurgulamak istiyoruz. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve adil yönetişim, yolsuzlukla etkili bir şekilde mücadele edebilmek için elzemdir. Her birimizin bu konuda sorumluluk alması, daha adil ve hakkaniyetli bir dünya için atılacak adımların başlangıcıdır.
Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler serimizin sekizincisi, TÜGİAD Genel Merkez’de, asil ve onursal üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.
14 Ocak 2026T.C. Taşkent Büyükelçisi Ufuk Ulutaş makamında ziyaret edildi.
13 Ocak 2026DEİK Türkiye – Ukrayna İş Konseyi Başkan Vekili İsmail Ziya Uzel, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım’ı Genel Merkez’de ziyaret etti.