
Üyelerimizin değerli markalarını kuran, tüm süreçleri yöneterek yıllar süren emekler sonucunda ulusal ve uluslararası pazarlarda öncü birer marka olmalarını sağlayan değerlerimizle gurur duyuyoruz. “Geçmişten Geleceğe’’ ilkesi ile üyelerimizin faydalanması için MARKA BEYİNLER serimize başlıyoruz.
TÜGİAD Marka Beyinler serisinin ilk konuğu, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 17 Aralık 2024 Salı günü saat 17:30’da TÜGİAD Genel Merkez’de bizlerle birlikte olacak. Davut Doğan, markalaşma yolculuğunda karşılaştığı zorluklar, bu süreçte izlediği stratejiler ve elde ettiği başarılar üzerine değerli bilgilerini paylaşacak.
🗓️Tarih: 17 Aralık 2024, Salı
🕒 Saat: 17:30-19:30
📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez
Bugün, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve tüm ülkemizi etkileyen büyük deprem felaketinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı anıyoruz. Hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
28 Ocak 2026DEİK’in yeni döneminin ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
28 Ocak 2026T.C. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen DEİK İş Konseyleri 2025 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulları gerçekleşti.