linkedininstagramfacebookyoutube
ŞubelerOnline Aidat Ödeme
Your Companylogo
KurumsalÇalışma AlanlarıHaber & EtkinliklerBilgi Merkezi Üyelikİletişim
logo

Site Haritası

  • Kurumsal
  • Çalışma Alanları
  • Haber & Etkinlikler
  • Bilgi Merkezi

  • Üyelik
  • İletişim
  • Şubeler
  • Online Aidat Ödeme

İletişim

  • location

    Büyükdere Caddesi No:245 USO Center 66 No.lu Bağımsız Bölüm Kat :18 Maslak Sarıyer İstanbul

  • phone

    +90 212 251 97 62 - 63

  • fax

    +90 212 245 59 06

  • mail

    [email protected]

linkedininstagramfacebookyoutube
KoşullarGizlilik PolitikasıÇerez Yönetimi

© 2024 TÜGİAD. Tüm hakları gizlidir.

Anasayfabreadcrumb separatorHaber ve Etkinliklerbreadcrumb separatorTÜGİAD Marka Beyinler Serisi Başlıyor!
4 Aralık 2024

TÜGİAD Marka Beyinler Serisi Başlıyor!

image

Üyelerimizin değerli markalarını kuran, tüm süreçleri yöneterek yıllar süren emekler sonucunda ulusal ve uluslararası pazarlarda öncü birer marka olmalarını sağlayan değerlerimizle gurur duyuyoruz. “Geçmişten Geleceğe’’ ilkesi ile üyelerimizin faydalanması için MARKA BEYİNLER serimize başlıyoruz.

 

TÜGİAD Marka Beyinler serisinin ilk konuğu, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 17 Aralık 2024 Salı günü saat 17:30’da TÜGİAD Genel Merkez’de bizlerle birlikte olacak. Davut Doğan, markalaşma yolculuğunda karşılaştığı zorluklar, bu süreçte izlediği stratejiler ve elde ettiği başarılar üzerine değerli bilgilerini paylaşacak.

 

🗓️Tarih: 17 Aralık 2024, Salı

🕒 Saat: 17:30-19:30

📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez

Diğer Haber & Etkinlikler

Tümünü Görlogo
2 Nisan 2026

Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Başvekili Alisher Boboyev Ziyaret Edildi

Yönetim Kurulu Başkanımız Gürkan Yıldırım başkanlığındaki TÜGİAD Özbekistan Heyeti, Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Başvekili Alisher Boboyev’i ziyaret etti.

1 Nisan 2026

“Vatandoshlar” Kamu Vakfı Yönetim Kurulu Başvekili Sanayev Bolidin Elamonovich Ziyaret Edildi

TÜGİAD Özbekistan Heyeti, yurtdışı iş ve işçi bulma kurumu olan “Vatandoshlar” Kamu Vakfı Yönetim Kurulu Başvekili Sanayev Bolidin Elamonovich’i ziyaret etti.

30 Mart 2026

TÜGİAD Ankara “Yüz Yüze Söyleşileri”nde Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİAD Onursal Üyesi Ebru Özdemir’i Ağırladı

TÜGİAD Ankara, gelenekselleşen “Yüz Yüze Söyleşileri”nde bu kez küresel iş dünyasının saygın isimlerinden biri olan Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİAD Onursal Üyesi Ebru Özdemir’i ağırladı.