linkedininstagramfacebookyoutube
ŞubelerOnline Aidat Ödeme
Your Companylogo
KurumsalÇalışma AlanlarıHaber & EtkinliklerBilgi Merkezi Üyelikİletişim
logo

Site Haritası

  • Kurumsal
  • Çalışma Alanları
  • Haber & Etkinlikler
  • Bilgi Merkezi

  • Üyelik
  • İletişim
  • Şubeler
  • Online Aidat Ödeme

İletişim

  • location

    Büyükdere Caddesi No:245 USO Center 66 No.lu Bağımsız Bölüm Kat :18 Maslak Sarıyer İstanbul

  • phone

    +90 212 251 97 62 - 63

  • fax

    +90 212 245 59 06

  • mail

    [email protected]

linkedininstagramfacebookyoutube
KoşullarGizlilik PolitikasıÇerez Yönetimi

© 2024 TÜGİAD. Tüm hakları gizlidir.

Anasayfabreadcrumb separatorBilgi Merkezibreadcrumb separatorBasın Bültenleribreadcrumb separatorTÜGİAD’dan Günümüz ve Geleceğin Liderlerine Kaynak Kitap “Liderlik Felsefesine Deniz Tuzu”

TÜGİAD’dan Günümüz ve Geleceğin Liderlerine Kaynak Kitap “Liderlik Felsefesine Deniz Tuzu”

image

TÜGİAD’dan günümüz ve geleceğin liderlerine kaynak kitap “Liderlik Felsefesine Deniz Tuzu” Türkiye Genç İş İnsanları Derneği TÜGİAD, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuracak projelerinden birisini daha hayata geçirdi. TÜGİAD’da geçmiş dönemlerde yönetim kurulu kademelerinde görev alan Deniz Başıbüyük tarafından kaleme alınan “Liderlik Felsefesine Deniz Tuzu” isimli kitabın lansmanı çok sayıda eski ve yeni üyenin katılımıyla dernek merkez binasında gerçekleştirildi.


Gecenin açış konuşmasında eski üyelere teşekkür eden TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, kuruluş yıllarında yazılan kalite politikasını günümüzde eksiksiz uyguladıklarını bildirdi. Yıldırım, “Siz bize Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu Yes for Europe, Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu JEUNE ve G20 Genç Girişimciler İttifakı üyeliğini miras bıraktınız. Bugün biz YES for Europe’un Başkanlığını yürütüyoruz. Statü gereği JEUNE Başkanı olamıyoruz ancak, orada da başkan yardımcısıyız. G20'de TÜGİAD olarak Türkiye’yi temsil ettiğimiz gibi, Avrupa Birliği'ni de biz temsil ediyoruz” diye konuştu.


TÜSİAD Başkanı Orhan Turan konuk olacak


Katılımcıların coşkuyla alkışladığı konuşmasında TÜGİAD’ın kendi yönetimlerinde köklerine döndüğünü ve bugüne kadar derneğe emeği geçenlerle yeni üyeleri buluşturacak projelere ağırlık verdiklerini belirten Gürkan Yıldırım, “Marka yaratan eski üyelerimizi “Marka Beyinler” söyleşileri ile dernek merkezinde ağırlıyoruz. Bugüne kadar sayın Davut Doğan ve Tahsin Öztiryaki ile bir araya geldik ve tecrübelerinden faydalandık. Her ay bir başka konuk ile devam edeceğiz. Bunun yanı sıra buluşmaların ikinci serisini ise lider felsefesi üzerine ikili sohbetler şeklinde gerçekleştireceğiz. Bir yıl sürecek serinin ilkini 25 Şubat’ta yapacağız Derneğimizde 8. ve 9. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan TÜSİAD Başkanı sayın Orhan Turhan’ı ağırlayacağız” dedi.


32 yıldır üyesi olduğu TÜGİAD’ın, kurulduğu günden bu yana başlı başına bir liderlik okulu olduğunu dile getiren Deniz Başıbüyük ise “TÜGİAD, hepimizin bildiği çok büyük isimler çıkardı. Güzel işler başardı. Bir tek bizler tanımıyoruz bu kişilerin yaptığı işleri. Bütün ülkemiz tanıyor. Bir kısmını dünyada bile tanıyorlar. Dolayısıyla müthiş bir kaynağa sahibiz” dedi.


TÜGİAD tarafından basımı yapılan kitabın tüm telif haklarını derneğe bıraktığını belirten Deniz Başıbüyük, “TÜGİAD’ın dağıtımında olacak eserimin çok doğru kanala ulaşabileceğini düşündüğüm için ayrıca heyecan duyuyorum. Liderlik Felsefesinde Deniz Tuzu, liderlerin ve lider olmak isteyenlerin severek okuyacağı bir kitap. Uzun yıllar üst düzey yöneticilere doğrudan postayla ulaştırılan CEO's isimli özel bir dergide yer alan “Camdan Evler” isimli köşemde yazdığım makaleler ve TÜGİAD’ın geçmiş yıllarda yayınladığı Elegans dergisinde yayınlanan makalelerimden 70 tanesini seçerek tekrar bir format kazandırdık” dedi.


Konuşmaların ardından kitabın Yazarı Deniz Başıbüyük katılımcılar için kitabını imzaladı. 


PDF İndir

Diğer Basın Bültenleri

Tümünü Görlogo
23 Nisan 2025

TÜGİAD Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler Serisinin Nisan Ayı Konukları: Hamdi Akın ve Gürkan Yıldırım Oldu

TÜGİAD’ın Konuğu Olan Hamdi Akın'dan Genç Girişimcilere Net Mesaj: “Uluslararası olmazsanız, ekmek yok”

7 Mart 2025

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım: “Kadınlara yapılan yatırım, gelecek nesillere yapılan en değerli yatırımdır”

20 Şubat 2025

TÜGİAD Çin Merkezi’nin Açılışı İçin Geri Sayım Başladı

TÜGİAD Çin Merkezi açılışı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.