
Üyelerimizin başarı hikayelerini sizlerle buluşturan #MarkaBeyinler serimizin ikinci etkinliğinde, Tahsin Öztiryaki’yi ağırlıyoruz. 1958 yılında başlayan Öztiryakiler’in başarı hikayesi, bugün endüstriyel mutfak ürünleri sektöründe bir dünya markası olarak devam ediyor. Başarılarla dolu bu yolculuğu dinlemek için siz de bizimle olun.
🗓️ Tarih: 21 Ocak 2025, Salı
🕒 Saat: 17:30-19:30
📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez
Yönetim Kurulu Başkanımız Gürkan Yıldırım CNBC-e TV'de Parlak Fikirler Programın canlı yayın konuğu oldu.
31 Temmuz 2026TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Duran ile üyeler, “Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Beklentiler” etkinliğine katıldı.
31 Temmuz 2026TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ı makamında ziyaret etti.