
Enerji sektörünün geleceğine yön veren en önemli buluşmalardan biri olan “Enerjinin Geleceği ve Depolama Kongresi” JW Marriott Otel’de düzenlendi. Kongrede şubemizi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Kadooğlu, Enerji, Çevre ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ersin Küçükparmak, ve Yönetim Kurulu Üyemiz Doğukan Yalı temsil etti.
Kongrede; enerji üretimi, dağıtımı ve depolama konusundaki son trendler, politika ve regülasyon alanındaki gelişmeler, yenilikçi enerji depolama teknolojileri ile finansman modelleri ve sürdürülebilirlik stratejileri ele alındı.
TÜGİAD Hukuk Komisyonu tarafından TÜGİAD Genel Merkez’de gerçekleştirilen etkinlikte, vergi hukuku alanında uzman Prof. Dr. Ayhan Selçuk Özgenç konuk edildi.
26 Aralık 2025TÜGİAD ve Şişli Terakki Lisesi Mezunları Derneği iş birliğiyle 18 Aralık 2025’te düzenlenen panelde, Burcu Serin moderatörlüğünde kişisel markalaşma ve kriz yönetimi ele alındı.
25 Aralık 2025Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler serimizin yedincisi, TÜGİAD Genel Merkez’de, asil ve onursal üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.