
TÜGİAD Bursa Teknoloji Zirvesi: “Yapay Zeka - Geleceğin Şekillendiricisi” başlığı ile 21 Şubat 2025 tarihinde Bursa Almira Otel’de düzenlenecek etkinliğe sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.
TÜGİAD Bursa Şube’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek zirve, yapay zekanın dünyamızı ve iş yaşamını nasıl dönüştüreceğine dair ilham verici bir içerik sunacak. Tasarımcı, sanatçı ve "Robot Şair" Deniz Yılmaz’ın yaratıcısı Bager Akbay, Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi Kurucusu Halil Aksu, SAP Türkiye CEO’su Uğur Candan, QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Derya Düner, Akademisyen, Yazar, Sinir Bilim Uzmanı Prof. Dr. Sinan Canan gibi alanında öncü isimler, yapay zekanın ve inovasyonun geleceği hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.
Görüşmede, G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
16 Nisan 2026Toplum vicdanını derinden yaralayan bu saldırıları esefle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
10 Nisan 2026TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy, TRT Avaz’a verdiği röportajda Türk dünyasındaki ekonomik ve sanayi-ticari iş birliklerini anlattı.