Bursa iş dünyasının önemli temsilcilerini bir araya getiren “Milli Kalkınmanın Güçlü Buluşmaları” programında TÜGİAD Bursa Şubesi de yer aldı.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda; ASKON’un çalışmaları, hedefleri ve gelecek dönem faaliyetleri üzerine verimli değerlendirmelerde bulunuldu.
TÜGİAD Bursa Şubesi’ni temsilen programa Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Kahveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelebi ve Engin Bektaş ile Denetim Kurulu Üyesi Serdar Bali katıldı.
Bu değerli buluşma ve misafirperverlikleri için ASKON Bursa Şube Başkanı Sayın Emre Yıldız başta olmak üzere ASKON Bursa Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz.
Uluslararası iş dünyasıyla kurduğumuz güçlü bağları yeni iş birlikleriyle geliştirmeye devam ediyoruz.
4 Eylül 2026Bursa’dan Viyana’ya G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi panelinde; Bursa İş Dünyası Buluşması’nda bir araya geldik.
3 Eylül 2026Bursa İş Dünyası Buluşması programı kapsamında BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a makamında ziyaret gerçekleştirdik.